A Tudástár kedvezményes ajánlata civil szervezetek és mikrovállalkozások részére, 19.000,- Ft + áfa / év áron:

 

A Számviteli törvény szerinti a szabályzatok kisvállalkozások, a néhány főt foglalkoztató mikrovállalkozások és az újonnan alapított vállalkozások számára.

Kötelező szabályzatok civil szervezetek, egyesületek számára.

 

a 2020. évben érvényes jogszabályi keretek között egyszerűsített formában. A szabályzatok könnyen áttekinthetők, egyszerűen használatba vehetők.

Regisztrált partnereink számára a Civil szervezetek és kisvállalkozásoknak menüpont alatt jelenik meg a letöltési lehetőség.

Megrendelő egyesületeknek és kisvállalkozásoknak

 

A kedvezményes szolgáltatás megvásárlásával kizárólag a civil szervezetk kötelező szabályzatai és a kisvállalkozások szabályzatai tölthetők le.

Elérhetőségeink a Kapcsolat menüpontban

 


Az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény alapján a kötelezettségek megszegése esetén a nem természetes személy adózót az adóhatóság ötszázezer forintig terjedő mulasztási bírsággal sújthatja.

A szabályzatok elkészítésének kötelezettségét a Számviteli törvény, illetve a Civil törvény írja elő:

Sztv.14.§(11): Az újonnan alakuló gazdálkodó a (3)-(4) bekezdés szerinti számviteli politikát, az (5) bekezdés szerint elkészítendő szabályzatokat a megalakulás időpontjától számított 90 napon belül köteles elkészíteni. Törvénymódosítás esetén a változásokat annak hatálybalépését követő 90 napon belül kell a számviteli politikán keresztülvezetni.

Sztv.14.§(12): A számviteli politika elkészítéséért, módosításáért a gazdálkodó képviseletére jogosult személy felelős.